Liga 1

Rednic e convins că Dinamo va fi pregătită pentru Derby de România : ”Nu ne vom face de rîs”

Rednic e principala speranță a dinamoviștilor că vor învinge Steaua după aproape 5 ani

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 13 noiembrie 2015

Antrenorul de 53 de ani  consideră că pauza competițională le prinde bine jucătorilor săi.

Au mai rămas 9 zile pînă la Derby de România. Și nu este decis sută la sută, încă, locul de disputare a meciului, avînd în vedere problemele de securitate cu care s-a confruntat cea mai mare arenă a țării.

Totuși, Mircea Rednic este sigur: "Se va juca pe Național Arena!". De acest lucru sînt convinși și alți oficiali ai grupării, însă pînă nu va fi ceva oficial, s-a stopat vînzarea de tichete.

Antrenorul "cîinilor" este mulțumit de pauza competițională provocată de partida României cu Italia: "Ne prinde bine. Chiar aveam nevoie de ea. Se mai odihnesc unii dintre jucători, revin și dintre cei care au avut ușoare probleme. Putem să pregătim în liniște meciul. Derby-ul cu Steaua este unul foarte important pentru noi ținînd cont de obiectivele pe care le avem. O să vedem ce va fi pînă la urmă la meci, n-o să ne facem de rîs".

Vin impresari din toată lumea

Clubul din Ștefan cel Mare este organizator al Derby-ului de pe 22 noiembrie și mulți scouteri sau reprezentanți ai diverselor cluburi din Europa și din Asia și-au anunțat prezența la partidă. Astfel, oficiali ai grupărilor din Italia, din Belgia, din Polonia, din Bulgaria au transmis că doresc să asiste la meci.

9 înfrîngeriși 3 remize a înregistrat Dinamo în Derby de România de la ultima victorie cu Steaua, în primăvara lui 2011

2 fotbaliștiai roș-albilor sînt suspendați pentru confruntarea cu Steaua, fundașul Andrei Marc și mijlocașul Cosmin Matei

Cum ar putea arăta Dinamo în Derby de România:

Cerniauskas - Fai, Mevlja, Puljici, St. Filip - P. Anton, Nedelcearu - D. Rotariu, Vojnovici, Palici - Essombe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.