EURO 2016

Maghiarii au cîștigat, sînt aproape de primul lor Euro după 44 de ani, dar norvegienii îi ironizează: ”Ungurii? Slabi!”

Articol de Aurelian Botezatu  —  Saturday 14th of November 2015 12:00

Fostul selecționer al nordicilor, Egil Olsen, consideră că adversari noștri din preliminarii au avut noroc la Oslo: ”Noi le-am făcut viața ușoară și arbitrul i-a ajutat”

Ungaria a cîștigat la Oslo prima manșă a barajului cu Norvegia, 1-0, dar jucătorii au rămas cu picioarele pe pămînt, chiar dacă primul Euro după 44 de ani poate deveni realitate mîine. Foștii noștri adversari din preliminarii știu că n-au jucat grozav. Și că forma de zile mari a portarului Kiraly, arbitrul Clattenburg, care le-a refuzat gazdelor un penalty clar (56), și "transversala" lui Helland au cîntărit greu în balanța victoriei decise de golul debutantului Kleinheisler (26).

"Tot Norvegia e favorită. Are jucători foarte buni", a admis selecționerul Bernd Storck, dîndu-le apă la moară nordicilor, care i-au luat echipa peste picior. "Ungurii au fost slabi, cum ne așteptam.

Noi însă, lenți și impreciși la finalizare, le-am făcut viața ușoară. Iar Clattenburg i-a ajutat", a punctat legendarul tehnician Egil Olsen.

Selecționerul Hogmo e însă optimist: "Băieții au jucat bine. Le-am zis că acest eșec ar trebui mai degrabă să-i motiveze pentru returul de la Budapesta".

100 de selecţiiîn reprezentativa Ungariei a bifat joi portarul maghiar Kiraly (39 de ani)

16 cornereau avut norvegienii în 90 de minute. Ungurii, nici măcar unul

"Victoria e importantă, dar trebuie să uităm rapid acest meci și să ne concentrăm pe retur"
Gabor Kiraly, portar Ungaria

  • SUEDIA - DANEMARCA (azi, 21:45, Digi 1)

"Am pus Suedia și Franța pe hartă"

Cel puțin declarativ, Zlatan Ibrahimovici e în mare formă. Întrebat dacă vrea să joace în Hexagon și la Euro 2016, suedezul n-a stat pe gînduri: "Sigur că mi-ar plăcea. Joc de 4 ani la PSG. Am pus Suedia pe harta mondială și acum am pus și Franța pe hartă". Cu Danemarca va fi însă greu. În șase întîlniri directe, Ibra n-a dat nici un gol și n-a sărbătorit nici o victorie, Suedia fiind învinsă de patru ori!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.