Tragedie

Dezvăluiri șocante » Cel puțin unul dintre teroriștii de la Stade de France avea bilet și voia să intre la meci! Ulterior a detonat încărcătura în afara arenei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 November 2015

Aseară în Paris au avut loc atentate în care au murit peste 150 de oameni, iar 300 sînt răniți (Detalii AICI). Trei dintre acestea s-au petrecut lîngă Stade de France, în timpul meciului amical Franța - Germania, 2-0.

Unul dintre atacatori avea chiar bilet la meci și a încercat să intre în arenă, unde erau 80.000 de spectatori, la 15 minute de la începerea partidei. Forțele de ordine și-au dat seama că acesta are un comportament suspect, l-au percheziționat și au descoperit că purta o vestă explozivă!

Atacatorul a fugit și a detonat ulterior încărcătura în afara arenei.

După 3 minute, un alt kamikaze s-a aruncat în aer lîngă Stade de France. La un McDonald's din apropiere a avut loc un al treilea atac. Un civil a murit.

Controlul de la intrarea în stadion a fost ceea ce a prevenit ca la Stade de France să se petreacă o tragedie asemănătoare cu cea de la sala de spectacole Bataclan, unde peste 80 de oameni au fost executați de teroriștii care au pătruns înăuntru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.