Tragedie

Anastasia Pidpalova, fosta jucătoare a Oltchimului, spune că două colege ale sale au invitat-o la Paris, în seara atentatelor: "Puteam să fiu la acel concert!”

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 16th of November 2015 12:00

Ucraineanca Anastasia Pidpalova a jucat între 2008 și 2011 la Oltchim. A plecat apoi în Rusia, iar între timp a ajuns în Franța, la Cercle Dijon.

Interul stînga a povestit pentru Gazeta Sporturilor că două coechipiere de la Dijon au invitat-o la Paris, în ziua monstruoaselor atentate. "M-a ferit Dumnezeu! Puteam fi la acel spectacol sau în apropiere. Am mai fost la Bataclan", a declarat Nasti. "Inițial, am vrut să merg la Paris, pentru că eram liberă. Și de acolo să plec dimineața acasă, în Ucraina. Pentru că am o săptămînă liberă. Dar, în cele din urmă, am zis că e obositor și nu am mai mers", a adăugat Pidpalova.

"Nici nu am ştiut de atentate pînă dimneața. Am adormit devreme pentru că la cinci m-am trezit să iau TGV-ul spre Paris. Cînd am deschis netul, nu-mi venea să cred. Doamne, ce nenorocire!", spune ucraineanca. "Și în aeroport era o senzație aparte, foarte multă lume, se citea teama pe fața fiecăruia. Mulți militari. Bine că am ajuns acasă", a încheiat Nasti.

Turneul României în cumpănă

Naționala feminină a României are programat, pe 28-29 noiembrie, chiar la Paris, un turneu de pregătire în Franța. "Nu știm ce se va întîmpla. Nu avem nici o veste deocamdată. Oricum, noi trebuie să plecăm în Franța pe 25 noiembrie", a declarat antrenorul secund al naționalei, Costică Buceschi. România are un stagiu comun de pregătire cu reprezentativa Franței înainte de Campionatul Mondial din Danemarca, turneul final care va debuta pe 5 decembrie.

89 de oameniau murit la concertul de la Bataclan, măcelăriți de teroriștii înarmați. Au fost însă și mulți răniți

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.