Campionate

Transferul care aduce titlul în Premier League! Manchester United are o nouă ţintă de top pentru iarnă!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 16 November 2015

Arjen Robben este nemulţumit cu statutul său la Bayern Munchen şi ar putea ajunge în iarnă la Manchester United, susţine presa engleză.

Mijlocaşul olandez este ţinta principală a lui Van Gaal pentru următoarea perioadă de transferuri, mai ales că Arjen este nemulţumit la Bayern, iar în ultimele zile s-a vehiculat că este în conflict deschis cu unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, Robert Lewandowski.

Atacantul i-a reproşat că este prea egoist şi nu pasează atunci cînd trebuie, relaţia dintre cei doi fiind una destul de rece şi în vestiar, susţine Bild.

Şi Guardiola a avut un discurs dur la adresa lui Robben: "Aşa este el, asta este mentalitatea lui. Sînt un antrenor bun, dar nu pot să-l schimb pe Robben la 31 de ani"

În aceste condiţii, Robben este decis să plece de la Bayern în iarnă şi Manchester United este prima echipă care s-a oferit să-l transfere. Van Gaal a şi declarat la mijlocul săptămînii că United mai are nevoie de o extremă, exact postul lui Robben. Mai mult, cei doi se şi cunosc foarte bine de pe vremea cînd Van Gaal era selecţionerul Olandei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.