EURO 2016

VIDEO Ibra dă sentința! ”Dubla” lui Zlatan a rezolvat calificarea suedezilor la Euro, 2-2 cu Danemarca

Danezii n-au avut antidot pentru Ibrahimovici (dreapta)

Articol de Aurelian Botezatu  —  Wednesday 18th of November 2015 12:00

Danezii au revenit de la 0-2, pe final, în numai 10 minute. Frumos pentru spectacol, dar prea puțin pentru ”France 2016”.

Pe Ibrahimovici nu-i bine să-l provoci. Unele ziare daneze l-au prezentat înaintea returului de aseară fără șort, într-un montaj foto, scriind "o să te lăsăm în chiloți". Pînă la urmă, a fost invers. Iar naționala lor a rămas acasă, executată de Zlatan!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Degeaba au început gazdele mai bine. Cu reluarea lui Yussuf Poulsen respinsă de Kallstrom în "transversală". Ca din senin, golul a picat în cealaltă poartă: centrare Kallstrom, reluare Ibra, din 8 metri: 0-1. Și 3-1 pentru reprezentativa Tre Kronor la general.

În minutul 19! Putea fi chiar 0-3 la pauză, dacă Zlatan nu rata singur cu portarul (27) sau dacă balonul deviat din Agger nu trecea milimetric "peste" (40).

La reluare, danezii s-au aruncat asupra careului lui Isaksson. Dar la finalizare le-a lipsit sîngele rece. Cea mai mare ocazie, șutul lui Eriksen, deviat de Sebastian Larsson în propriul portar.

Și-a venit minutul 76, cu execuția magnifică a lui Ibrahimovici, din lovitură liberă: 0-2. Replica gazdelor?  Poulsen, 1-2 (81). Și în prelungiri, Vestergaard: 2-2 (90+1). Frumos, dar prea tîrziu.

3 golurile-a dat Zlatan danezilor: unul în tur, două aseară

SLOVENIA - UCRAINA 1-1 (în tur 0-2)

Slovenii au plecat ca din tun aseară, la Maribor. Gol Bostjan Cesar (11) și încă 79 de minute la dispoziție pentru a întoarce acel 0-2 de la Kiev. N-a fost să fie. Oaspeții au rezistat eroic, iar în minutul 7 al prelungirilor dictate de arbitru, moment în care gazdele erau în "zece", după eliminarea lui Brecko (90+3), au și egalat: Iarmolenko, pe contraatac. Al doilea gol al atacantului lui Dinamo Kiev, după cel din tur. Și Ucraina merge la Euro.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.