Liga 1

Un antrenor al unei echipe de top din Liga 1 a fost suspendat în această seară! Reacție nervoasă: "Mi se anulează dreptul la muncă, după ce mi s-a anulat dreptul la puncte"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 18 November 2015

Edi Iordănescu a fost suspendat după incidentele de la meciul cu CSMS Iași. Comisia de Disciplină a ales să-l trimită în tribună pentru următoarele două jocuri. 

"Mulțumesc pentru suspendare. O primesc cu brațele deschise. Mi se anulează dreptul la muncă după ce ni s-a anulat și drpetul la puncte.

O echipă neînvinsă de 10 etape nu mai era atractivă pentru competiție. Știu că s-a analizat cu regulamentul în fața și nu am ce reproșa comisiei, însă dacă ești "furat" și chemi poliția și îți mai administrează și o corecție tot ție pentru că ai fost "furat", mai este acel regulament echidistant?", a scris Edward Iordănescu pe Facebook.

CSMS Iași vs. CS Pandurii Tg. Jiu – În baza art. 53.1 si 53.2 din RD, cu aplicarea art. 45.1 din RD, se sancționează dl. Iordănescu Edward, antrenor CS Pandurii Tg. Jiu, cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate sportivă de 360 lei; În baza art. 52.1.a din RD, se sancționează jucătorul Nicoară Viorel (CS Pandurii Tg. Jiu) cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate sportivă de 7.000 lei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.