Campionate

Drogba face dezvăluiri surpriză în noua sa carte: "La primul antrenament am observat un tip tînăr şi înalt. Habar nu aveam cine este"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 November 2015

Ales de suporteri ca fiind cel mai bun jucător din istoria clubului, fostul atacant al lui Chelsea a lansat o carte autobiografică în care vorbește inclusiv despre problemele din spatele ușilor închise ale clubului londonez.

"Commitment" este autobiografia în care ivorianul povestește cum a ajuns la Chelsea fără să știe prea multe despre echipă sau despre campionatul Angliei şi cum nu a știut cine este John Terry decît după prima şedinţă de pregătire cu londonezii.

Drogba și-a amintit primul antrenament pe care l-a făcut la Chelsea: "Am observat un tip înalt și puternic care părea foarte tînăr și despre care credeam că e una dintre rezerve. Eram sigur că l-au adus pentru a se obișnui cu echipa de seniori.

Pe la finalul antrenamentului am întrebat un alt coechipier cine este tînărul jucător. Mi-a răspuns rîzând că este căpitanul, John Terry. Nu știam mai nimic despre echipă".

În schimb, ivorianul l-a lăudat pe Mourinho, tehnicianul de la care a avut de învăţat cele mai multe lucruri: "Majoritatea antrenorilor cînd ajung la un club nou spun «Vom încerca să cîștigăm, dar va fi dificil». Mourinho spune «Am venit să cîștig»".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.