Diverse

Percheziții în biroul judecătoarei care i-a achitat pe inculpați în Dosarul Transferurilor!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 November 2015

Anchetatorii fac în acest moment percheziţii la biroul judecătoarei Geanina Terceanu, informează Realitatea TV. Aceasta ar fi vizată într-un dosar de corupţie.

Este vorba despre magistratul de la Tribunalul București care i-a achitat în primă instanță pe greii fotbalului românesc în Dosarul Transferurilor.

Gazeta Sporturilor a scris în 2014 că DNA urmărea de multă vreme magistrați despre care avea suspiciuni că ar fi primit sau negociat bani în dosarul celor 8 șefi din fotbal.

În 3 aprilie 2012, Terceanu îi iertase pe toţi cei 8 inculpaţi din Dosarul Transferurilor. “E ca și cum am fi trimis instanţei un dosar alcătuit doar din coperţi, fără nimic în el!”, au exclamat atunci procurorii de la DNA. “Terceanu s-a comportat ca și cum n-ar fi existat nici un fel de probe în Dosarul Transferurilor. De fapt, le-a făcut un deserviciu inculpaţilor pentru că sistemul juridic s-a alertat în faţa unui astfel de verdict!”, a spus o sursă judiciară pentru gsp, în 2012.

Citește pe blogul lui Cătălin Tolontan mai multe detalii

Cine e însă judecătoarea Geanina Terceanu, cea de la care inculpaţii şi lumea fotbalului aşteaptă verdictele?

Înainte de toate, ea e cea care l-a achitat anul trecut pe Dumitru Dragomir în dosarul cu sediul LPF, în care şeful ligii a fost acuzat de corupţie.

Cazul a ajuns acum la Înalta Curte de Casaţie, la recurs. Totodată, la sfîrşitul anilor '90, l-a condamnat pe celebrul Zaher Iskandarani pentru contrabandă cu ţigări. Tot ea e cea care, în 2006, la greva avocaţilor, i-a amendat pe 6 dintre cei care au refuzat să pledeze!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.