Liga 1

Reacție dură despre situația Stelei: ”Nu mai are identitate!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 noiembrie 2015

George Galamaz, fostul fundaș al Stelei, a vorbit despre mutarea campioanei în afara Bucureștiului din cauza conflictului cu MApN și a închiderii Arenei Naționale.

”La Steaua chiar te simţi fotbalist! Dar în momentul de faţă, din punctul meu de vedere, Steaua nu cred că mai are identitate! Chiar şi în Bucureşti nu are identitate!

Au decis acum să joace la Piteşti, foarte bine, pentru că acolo au suporteri care ţin cu Steaua şi profită de chestiunea asta. E mai bine să joace la Piteşti decît la Cluj pentru că este mai aproape de Bucureşti. Dar o să aibă o problemă pentru că au foarte multe meciuri şi foarte grele în perioada următoare”, a spus 

Fostul jucător al campioanei a vorbit și despre problemele Stelei de pregătire, ”roș-albaștrii” fiind nevoiți să se antreneze în trei locuri diferite (Domnești, Buftea, Mogoșoaia): ”Este o situaţie ciudată! Şi eu am păţit la fel cînd eram la Steaua şi pentru o perioadă nu ne pregăteam în Ghencea, mergeam pe unde găseam vreun teren. Apoi ne sunau să mergem la Buftea, la Mogoşoaia. Era foarte greu, iar astfel de plimbări sigur afectează şi jocul echipei. E de neînţeles cum Pandurii se pregăteşte la Bucureşti pe Ghencea”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.