Campionate

Ronaldinho dă verdictul: "Este cel mai bun din lume"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 noiembrie 2015

Într-un interviu acordat celor de la Daily Miror, fostul jucător al Barcelonei a declarat că Neymar este, în momentul de față, cel mai bun jucător din lume.

De asemenea, Ronaldinho l-a menționat și pe Luis Suarez în topul său, însă totul trebuie judecat în contextul în care Messi a fost indisponibil încă din luna septembrie din cauza unei accidentări la genunchi.

"Neymar, din punct de vedere al formei, este cel mai bun jucător din lume", a spus Ronaldinho, după care a adăugat că l-a remarcat pe brazilian încă din perioada în care activa pentru Santos și era în vizorul Barcelonei.

"Evoluția lui nu m-a surprins deloc. Încă de mic, calitățile lui erau evidente. Avînd în vedere vîrsta pe care o are, poate crește din ce în ce mai mult."

Întrebat de rivalitatea cu Messi și Ronaldo, acesta a spus că Neymar se află deja în top alături de cei doi, doar că el va putea să ramînă încă 5-6 ani acolo, spre deosebire de ceilalți doi care vor îmbatrîni.

Neymar Da Santos a fost transferat în 2013 la Barcelona, echipă pentru care a marcat pana acum 67 goluri în 107 meciuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.