Campionate

Madrilenii sînt avertizați înainte de El Clasico: "Poate fi iadul pe pamînt!"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 noiembrie 2015

Hristo Stoichkov a facut declaraţii acide la adresa Realului în ultimul său interviu şi a prefaţat cel mai asteptat duel al anului în fotbal.

"În acest moment, Barcelona este mai puternică şi, mai important, are trei puncte avans în clasament. În plus, Messi va fi pe teren, aşa că echipa va fi extrem de motivată.

Pentru Real presiunea e extrem de mare, ei ştiu că dacă vor pierde, vor avea de recuperat şase puncte pentru a mai spera la titlu. Poate fi iadul pentru madrileni", pentru ca apoi să discute despre pericolul titularizării lui Messi, care nu a mai jucat într-un meci oficial de aproximativ două luni: "Doar Leo şi Luis Enrique ştiu care este situaţia şi dacă merită riscul. Şi fără Messi, Barcelona poate scoate un rezultat bun. Dar ce se întîmplă dacă îl titularizezi şi se accidentează iar? Nu pierzi mai mult pe termen lung? Există şi varianta să intre în repriza a doua şi să facă atunci diferenţa. Sînt mai multe variante, dar ei ştiu care e cea mai bună soluţie".

Fără Ronaldo la Gala Balonului de Aur

În legatură cu favoritul la Balonul de Aur, fostul jucător al Barcelonei a declarat: "Messi, Neymar şi Luis Suarez trebuie să ocupe podiumul Balonului de Aur în ianuarie. Barcelona a cîştigat tot sezonul trecut şi continuă să joace la cel mai înalt nivel. Orice altă decizie nu e realistă"

Bulgarul a jucat 7 ani pentru Barça, perioadă în care a marcat 84 de goluri şi a cucerit 5 titluri, o Cupă a Campionilor si o Cupă a Cupelor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.