Liga 1

Marius Șumudică, o nouă ironie la adresa Stelei după ce a anunțat că meciul direct se va juca la Pitești: "Ferească Dumnezeu, dar acum așa s-ar fi întîmplat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 noiembrie 2015

După meciul cu Dinamo pentru Steaua urmează derby-ul cu Astra Giurgiu, care se va juca la Pitești, pe stadionul "Nicolae Dobrin".

Acest lucru l-a făcut pe Marius Șumudică să o ia peste picior pe campioana României, făcînd aluzie la faptul că Steaua nu mai este atractivă pentru fani.

"Mă așteptam la o astfel de decizie, după ce am văzut că nu s-a reușit obținerea avizelor pentru ca meciul Dinamo - Steaua să se joace acolo. Nu prea mă pricep eu la birocrație, dar cred că Arena Națională era un stadion care-ți permitea să joci acolo în siguranță, mai ales că nu știu dacă veneau atît de mulți spectatori ca să se îmbulzească.

Ferească Dumnezeu de ce s-a întîmplat în Colectiv, cînd s-au călcat oamenii în picioare, dar de pe stadion ieșeau fiecare printr-o poartă la ora actuală la cîți spectatori vin pe Arena Națională.

Nu este nici o ironie la adresa echipei adverse. Nici noi nu avem mulți spectatori care vin după noi", a spus Șumudică la conferința de presă. 

6.300este media de fani pe care o are Steaua la meciurile de acasă, fiind prima din Liga 1 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.