Tenis

3 din 3 » Tecău și Rojer, fără greșeală la Turneul Campionilor. Mergea și Bopanna și-au aflat și ei adversarii din semifinale + cînd au loc meciurile

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 noiembrie 2015

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer (România/Olanda) au învins cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, în ultimul meci din Grupa B de la Turneul Campionilor, astfel că Ivan Dodig și Marcelo Melo (Croația/Brazilia) au ajuns în semifinale, unde vor întîlni echipa Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Tecău și Rojer au trecut de francezii Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut, scor 6-4, 7-5, încheind Grupa B cu trei victorii din tot atîtea posibile.           

Grupa A a fost cîștigată de Florin Mergea și Rohan Bopanna, iar pe locul doi s-au clasat Bob și Mike Bryan, astfel că Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor da piept, sîmbătă, în semifinale cu gemenii americani, iar Mergea și Bopanna cu Dodig și Melo.

Tecău și Rojer și-au asigurat prezența în penultimul act după primele două etape, iar rezultatul primului meci de vineri le-a stabilit locul I în grupă.

Partidele din semifinale sînt programate sîmbătă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.