Diverse

Rudel Obreja iese la atac: "Geanina Terceanu este cea care m-a condamnat la 3 ani cu executare, încălcîndu-mi toate drepturile!"

Articol de Marian Ursescu  —  Saturday, 21 November 2015

Rudel Obreja iese la atac după ce DNA a reținut-o pe judecătoarea Geanina Terceanu. Fostul președinte al federației de box primise trei ani de închisoare cu executare în "Dosarul Sorin Ovidiu Vîntu", omul de afaceri căruia i-ar fi pretins un milion de euro pentru a interveni pe lîngă un complet de judecători de la Înalta Curte.

"Geanina Terceanu este cea care m-a condamnat la 3 ani cu executare, călcîndu-mi în picioare toate drepturile, respingîndu-mi toate cererile de probe, încercînd să facă pe plac DNA-ului, ca nu cumva să atragă atenția asupra ei... Se dovedește acum că DNA avea cunoștintă de activitatea infracțională a acestei «penaliste». (De ce au așteptat 3 ani ??!!!)", întreabă Obreja pe pagina sa de facebook.

"Ea a arătat doar cît de slugarnică și speriată e și nu știa cum să-i condamne pe cei din dosarele DNA", a adăugat Obreja.

"S-a lucrat în famiglie!"

Obreja spune că, imediat după ce a aflat sentința condamnării sale, a atras atenția asupra deciziei scandaloase. "Condamnarea mea îi foloseste lui Sorin Ovidiu Vîntu, acesta beneficiind de reducerea la jumătate a pedepsei într-unul din dosarele jafului național!

Am cerut să se verifice dacă Vîntu a beneficiat de articolul 19 (delațiunea). Mi s-a respins! Am făcut eu rost de decizia respectivă. Cine credeți că l-a judecat? Exact SOȚUL doamnei «judecător» Geanina Terceanu!!! Dl. Terceanu. S-a lucrat în famiglie!", a scris pe 17 iunie 2015 Obreja.

Așteaptă judecata Divină

Rudel Obreja cred că pînă la urmă toate acţiunile vor ieși la suprafață cu ajutorul Divinității. "M-am rugat și mă rog în continuare Lui Dumnezeu să activeze dreptatea divină în ce mă privește pe mine și familia mea. Nu pot decît să-i mulțumesc lui Dumnezeu că-mi ascultă ruga", a încheiat Obreja.
Fostul pugilist este anchetat și în dosarul "Gala Bute", unde este acuzat de spălare de bani, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu.

"Și-au bătut joc de mine și de familia mea, acești «munți de moralitate». Parc-o văd pe doamna judecător cum mă persifla de la înalțimea domniei sale, abia aștepta să mă condamne (fără nici o probă!!!) pentru a-i arata DNA-ului că în viața ei usturoi n-a mîncat. Dar puțea de la o poștă..." Rudel Obreja

Cine e Geanina Terceanu?

Judecătoarea care în primă instanță i-a achitat pe cei opt inculpați din "Dosarul Transferurilor" în aprilie 2012, punctînd că "fapta nu a existat". Ulterior, DNA a reținut-o pentru 24 de ore sub acuzația de luare de mită, procurorii susținînd că aceasta a primit suma de 220.000 de euro pentru a-i achita pe oamenii de fotbal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.