Derby de Romania

4 erori prin care Rădoi și-a îngenuncheat echipa în Derby

foto: Cristi Preda

Articol de Alexandru Răducanu  —  luni, 23 noiembrie 2015

Mirel Rădoi a arătat aseară, la 1-3 cu Dinamo, total depășit de postura în care se află. Problema poate fi privită în două moduri.

Dacă Mirel are pretenții de antrenor adevărat, atunci a trăit o seară de coșmar. Dacă se consideră însă doar un ucenic care face practică la Steaua, atunci poate aprecia că tocmai a primit o lecție prețioasă de la Rednic.

CAL TROIAN CU "T" DE LA TUDORIE

Să pui un fotbalist de 1.90 m înălțime pe postul lui Eden Hazard -asta înseamnă să știi cum să-l faci fericit pe Rednic! Fostul gălățean a pierdut atacuri în tentative întortochiate de a dribla și a întîrziat vreo 7 minute la mingile trimise "la întîlnire".

"Tudorie nu e om de bandă, a arătat pe partea stîngă precum Guliver în țara unor pitici mai iuți ca el", l-a caracterizat Tolontan. (textul poate fi citit aici)

STEAUA NU ȘTIE CUM SĂ ATACE

Cel mai important vîrf al Stelei e hazardul. Echipa lui Rădoi nu știe să convertească posesia în faze de poartă/goluri. Campioana a avut mingea 60 la sută din timpul primei reprize, dar ocaziile mai periculoase le-a avut Dinamo. Că tot a venit vorba, Barcelona în recitalul de pe Bernabeu a avut 63 la sută posesie în primul act.

Ah, a lipsit Chipciu din derby? Nici cu Botoșani nu s-a văzut pe teren, dar echipa a marcat de 5 ori.

Atacul stelist e o consolă fără butoane.

NU COJOCARU E "GAURA"

Față de jocul cu FC Botoșani, Rădoi a schimbat doar portarul. A păstrat aceeași linie defensivă, l-a pus între buturi pe Niță, dar a luat tot 3. Toșca și-a făcut abonament la Cartoon Network și încearcă să-l convingă și pe Varela să i se alăture. Guilherme și Rîpă sînt deja de-acolo.

Dar nu e vorba de lipsă de valoare. Cu 6 luni în urmă, cu exact aceiași fundași la dispoziție, Gâlcă încasa doar un gol în deplasarea cu Dinamo și o bătea cu 3-1.

CÎT MAI REZISTĂ STEAUA CU UN ANTRENOR "MUT"?

Să fii antrenor și să nu te poți ridica de pe bancă să dai indicații în nici o ipostază a meciului?! Atunci, du-te mă la şah, du-te la şah!

Nesusținut de pe margine de omul care îți poate insufla cel mai mare capital de încredere și nici măcar din tribune, normal că îți iei lumea-n cap și te-apuci să respingi la adversari. Nu-i așa, Guilherme?

"Dacă Steaua avea tot lotul apt, ne era puțin mai greu, dar tot o băteam. Noi am fost Barcelonica" Mircea Rednic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.