Altele

FOTO Modificări importante la Sala Polivalentă Dinamo » Ce schimbări urmează pentru a primi avizul ISU

+3 Foto
Foto: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 November 2015

Sala polivalentă din cadrul Complexului Sportiv Dinamo va putea găzdui meciuri la care să asiste spectatori peste 2-3 săptămîni, cînd va fi montată o perdea cu apă pe unul dintre pereți.

"S-a modificat proiectul sălii, s-a mărit capacitatea de la 1.900 de locuri la 2.600 pentru a se putea organiza meciuri din cupele europene. Și pe partea peretelui dinspre Barbu Văcărescu trebuie montată o perdea de apă, lucrare care va fi făcută în 2-3 săpătmîni.

Sînt case apropiate de sală și trebuie montată această perdea de apă. După aia nu va mai fi nici o problemă. Acum se organizează meciuri pe proprie răspundere, fără spectatori, pentru că jandarmii au spus că nu-și asumă responsabilitatea", a declarat o sursă din cadrul CS Dinamo pentru Mediafax.

Săptămîna trecută, fanilor dinamoviști nu li s-a permis accesul în sală la meciurile echipelor de volei. CS Dinamo obținuse o derogare de la ISU pentru ca meciurile să se desfășoare fără spectatori.

Sala polivalentă Dinamo, care a făcut parte din Programul Național "Săli de Sport", a fost inaugurată la sfîrșitul lunii mai 2013, cu ocazia aniversării a 65 de ani a Clubului Sportiv Dinamo.

9.350.000 €au fost costurile totale de construcție a sălii, 90% din investiție fiind suportată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.