Liga Campionilor

Wenger acuză UEFA de susținerea dopajului: ”Este o lege ciudată, nu mi se pare normal”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 noiembrie 2015

Deși un mijlocaș al lui Dinamo Zagreb a fost depistat pozitiv în urma meciului tur dintre echipa sa și Arsenal, UEFA a decis ca rezultatul (2-1 pentru Dinamo) să fie validat, datorită unei legi contestate. Arsenal a pierdut puncte importante în urma acestei înfrîngeri și riscă să rateze calificarea în optimile competiției.

Arijan Ademi (24 de ani) a fost prins dopat și suspendat de UEFA pentru 4 ani. Decizia nu este însă definitivă, clubul croat făcînd apel la forul continental pentru anularea acesteia.

După ce a ieșit la atac și a criticat dur modul în care UEFA a gestionat situația delicată, Wenger nu este de acord nici cu legea care permite ca unei echipe care are un singur jucător depistat pozitiv să i se mențină rezultatul obținut pe teren.

“E o lege ciudată. UEFA o aplică, e conform regulamentului, însă nu mi se pare normal. Nu poți spune că e ok să validezi rezultatul în condițiile în care un jucător este depistat pozitiv. Practic, suntem de acord și susținem dopajul” Arsene Wenger 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.