Liga Campionilor

Bodyguard » Bayern Munchen și-a angajat un specialist antitero pentru protecția jucătorilor

Jose Meneses, bodyguardul angajat de Bayern, va veghea la siguranța jucătorilor

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday 24th of November 2015 12:00

Jose Meneses, pe numele său, a colaborat și cu ”naționala” Germaniei, de securitatea căreia s-a ocupat încă din 2006, cînd selecționer era Klinsmann.

Bayern a reacționat prompt după atentatele din 13 noiembrie, de la Paris. Iar diseară, la meciul cu Olympiakos, cu ochii pe echipă și pe cei aflați pe bancă va fi un superbodyguard: Jose Meneses.

Necunoscut publicului larg, dar familiar multora dintre jucătorii munchenezi, care-l știu de ani buni, de la "naționala" Germaniei.
Meneses a fost angajat de Federația germană (DFB) înaintea CM 2006, la solicitarea expresă a selecționerului de atunci, Jurgen Klinsmann.

Împreună cu Bjorn Borgmann, coleg la firma "Shield Security Service", el a asigurat protecția internaționalilor și a staff-ului tehnic la trei Mondiale (2006, 2010, 2014) și două Europene (2008, 2012).

Jobul lui Meneses nu înseamnă doar protecția jucătorilor și a lui Guardiola. El va pune la punct toate planurile de securitate la fiecare apariție publică a echipei.

Iar în deplasări, va pleca mereu înaintea acesteia pentru a "scana" și securiza locația unde bavarezii își stabilesc cartierul general. Ca la "națională".

Sammer, succesorul lui Pep?

Bayern a anunțat că va discuta în decembrie cu Pep Guardiola despre prelungirea contractului scadent vara viitoare. Dacă nu vor ajunge la o înțelegere, tabloidul Bild susține că succesorul catalanului ar putea fi chiar managerul Matthias Sammer.

Sîmbătă, reporterii l-au surprins pe Sammer dîndu-i indicații tactice lui Alaba de față cu Guardiola și imediat au speculat: "Să fie el urmașul lui Pep?".

3-0e scorul cu care Bayern a cîștigat prima manșă cu Oly, de la Atena

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.