Liga 1

Președintele Romanian Bookmarkers despre abuzurile asupra caselor offline de pariuri: "ANAF ne-a trimis la Finanţe!"

Liviu Popovici // Foto: Curierul Național

Articol de Marius Mărgărit  —  Tuesday 24th of November 2015 12:00

Liviu Popovici, preşedintele Romanian Bookmakers: "Guvernul trebuie să intervină, să oprească abuzul Fiscului, altfel industria pariurilor offline dispare!"

Reprezentanţi ai caselor de pariuri, experţi în fiscalitate şi contabilitate s-au reunit pentru a dezbate modul în care Fiscul impozitează veniturile din această industrie. Au lipsit însă cei de la ANAF şi de la Ministerul de Finananţe.

Liviu Popovici, preşedintele Asociaţiei Romanian Bookmakers, a explicat că "pericolul ca această industrie să moară este iminent fiindcă ANAF vrea să ne impoziteze cu 5 la sută din venituri, fără să ţină cont că din aceşti bani noi dăm 60 la sută ca premieri. Am avut o discuţie cu domnul Gelu Diaconu, şeful ANAF, care, la argumentele nostre, a admis că poate modul lor de a interpreta legea nu e tranşant. Ne-a trimis la Ministerul de Finanţe. «Dacă obţineţi de acolo alt punct de vedere, ANAF se va conforma», ne-a spus Diaconu. Adică a pasat pisica! Între timp, abuzul ANAF continuă şi case de pariuri se închid".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.