Diverse

Nervi la audieri în dosarul mitei pentru achitare! Borcea și frații Becali, la un pas de bătaie » Motivul disputei dintre cei trei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 25 November 2015

Cristi Borcea, Ioan și Victor Becali au fost ieri la DNA pentru audieri în dosarul în care sînt acuzați că i-ar fi dat mită judecătoarei Geanina Terceanu pentru a-i achita în Dosarul Transferurilor.

Frații Becali au recunoscut acuzația, iar în momentul în care au plecat de la DNA împreună cu Cristi Borcea, cei trei au început să se certe.

Mai mult, totul s-a transformat într-un conflict fizic. Cristi Borcea ar fi fost nervos în momentul în care a aflat că Giovanni și Victor și-au recunoscut fapta.

De ce? Pentru că probabil li se va acorda un spor la pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor. Borcea a primit atunci 6 ani și 4 luni, la fel ca și Giovanni, însă acesta are peste 60 de ani și va fi eliberat mai devreme, anunță DigiSport

Doar intervenția jandarmilor a făcut ca acest conflict să nu se transforme într-o bătaie generală. Totul s-a pregătit în duba care urma să-i ducă pe cei trei înapoi la Penitenciarul Poarta Albă, susține sursa citată. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.