Tenis

Decizie surprinzătoare luată de Halep » Începe disputa cu Șarapova încă din primele zile ale anuluI!

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 noiembrie 2015

Simona Halep a terminat anul 2015 pe locul 2 în clasamentul WTA și deja s-a apucat de antrenamente pentru anul următor. Românca știe deja cînd va avea primul turneu din anul următor.

Halep și-a anunțat prezența în Australia, țara natală a antrenorului ei, Darren Cahill. Jucătoarea noastră va juca între 3 și 9 ianuarie la Brisbane. A renunțat astfel să-și apere titlul cucerit la Shenzhen, în China, care se desfășoară în aceeași perioadă.

Directorul turneului, Cameron Person, a convins-o însă să joace la Brisbane după ce i-a arătat imagini din timpul competiției.

"Simona a dorit să participe la turneul nostru după ce a văzut imagini cu publicul și cu arena pe care i le-am arătat eu. Nu știu dacă Darren Cahill are vreo influență, dar cert e că el e un fan al acestei competiții", a zis Pearson conform pearthnow.com.au.

La această competiție și-au mai anunțat prezența deținătoarea trofeului, Maria Șarapova, Garbine Muguruza, Angelique Kerber, Victoria Azarenka, Timea Bacsinszky, Carla Suarez Navarro, Roberta Vinci și Sara Errani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.