Campionate

Salariu fabulos pregătit de PSG pentru Ronaldo! Suma cu care șeicii încearcă să-l ademenească pe superstarul portughez la Paris

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 noiembrie 2015

Zvonurile conform cărora Ronaldo e aproape să părăsească Real Madrid prind contur. Englezii de la Mirror scriu că PSG s-ar afla în pole-position pentru semnătura mijlocașului portughez. Și Manchester United este în cursa pentru transferul acestuia.

Șeicii lui PSG nu se dau în lături de la nimic atunci cînd vine vorba de aruncat cu banii. După ce s-a vehiculat puternic o mutare a lui Ronaldo în capitala Franței, se pare că acum există și o oferta concretă de salariu.

355.000 de euro pe săptămînă este suma uriașă pregătită pentru Ronaldo, acesta putîndu-l depăși pe Ibrahimovici în topul salariilor din fotbalul mondial.

Ronaldo ar putea alege și o întoarcere la Manchester United, unde este încă în relații foarte bune cu conducerea, precum și cu Sir Alex Ferguson, antrenorul care l-a propulsat în fotbalul mare și despre care a declarat în nenumărate rînduri că îi este ca un tată.

326 de goluriîn 316 partide a înscris Ronaldo pentru Real Madrid, fiind pe primul loc în topul marcatorilor all-time ai grupării ”blanco”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.