Liga 1

Probleme la încă o echipă importantă a Ligii 1! E alungată de pe propria arenă din cauza datoriilor

Articol de Ionel Luţan  —  Wednesday, 25 November 2015

FC Petrolul nu poate avea liniște nici măcar o zi. Societatea care administrează arena "Ilie Oană" (SGU - Servicii de Gospodărie Urbană) a cerut azi primăriei Ploiești rezilierea contractului cu formația ploieșteană.

Motivul este același invocat și acum o lună. Echipa are mari datorii, iar SGU nu mai acceptă încă o amînare. În prezent, clubul trebuie să plătească aproximativ 1,9 milioane de lei. 

Contractul ar putea fi reînnoit destul de rapid doar dacă Petrolul și-ar plăti aceste datorii, altfel echipa va trebui să se mute.

Meciul cu CFR Cluj ar trebui să se joace în altă parte, iar variante de rezervă ar fi Buzău, Brașov și Chiajna.

"S-a reziliat contractul cu FC Petrolul din cauza acumulărilor de datorii, aici mă refer la datorii noi imediat după intrarea în insolvenţă. Avem şi din partea lor o cerere înaintată către SGU pe data de 13 a zecea (n.r.- 13 octombrie), în care şi dînşii vor să se rezilieze contractul.

Conform deciziilor luate, nu ar mai avea voie să intre nu numai pe stadion, ci nici în spaţiile închiriate, unde sînt birourile în momentul de faţă", a declarat Donald Constantin, directorul SGU Ploiești, conform DigiSport.

Petrolul plătea aproximativ 13.000 de euro pentru fiecare meci pe "Ilie Oană" fără TVA și chirie separată pentru birouri. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.