Liga 1

Reghecampf a analizat prestaţia lui Rădoi la Steaua: "E legat de mîini şi de picioare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 noiembrie 2015

Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre perioada proastă prin care trece campioana României şi a explicat în ce măsură îi aparţine lui Mirel Rădoi vina pentru rezultatele slabe.

“O problemă foarte mare este și cu Mirel. Faptul că el stă pe bancă și nu se poate manifesta, faptul că el nu conduce echipa așa cum trebuie să o facă un antrenor, aceste lucruri îi vor dăuna foarte mult atît lui, cît și echipei. Pentru că este foarte greu să transmiți jucătorilor anumite mesaje pe care un antrenor trebuie să le transmită. Iar eu v-am spus aceste lucruri.

Stați, că abia este la început. Vor veni meciurile importante, vor veni meciurile cu miză, unde un antrenor trebuie să iasă, să facă anumite declarații, să se certe cu anumiți oameni, să facă atmosfera la echipă, să iasă la marginea terenului. Aceste lucruri nu le poate face un colaborator sau un antrenor secund. Zi de zi aceste lucruri trebuie să le facă antrenorul. El trebuie să fie pionul principal, să transmită mesaje, să fie liderul de pe margine. Este greu pentru el și v-am spus că o să aibă probleme din ce în ce mai mari", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

"E foarte greu fără un şef pe margine"

Tehnicianul lui Litex Loveci îl susţine însă în continuare pe Rădoi şi crede că acesta ar trebui să rămînă la Steaua. "Nu spun că n-ar avea valoare, sau că n-ar fi un antrenor bun. Este un antrenor tînăr, la început, aceste lucruri pe el nu-l ajută absolut deloc. Echipa trebuie să știe că există un șef. Iar fără un șef pe margine, fără un om care să conducă, este foarte greu. Iar în momentul de față Mirel este legat de mîini și de picioare și nu poate face acest lucru.

Faptul că nici măcar n-ai reușit să te califici în grupele Europa League, aceste lucruri dăunează. Iar faptul că el nu se poate manifesta, e și mai grav. Sînt sigur că o să devină un antrenor bun, la ceea ce a jucat el, fotbal, la experiența pe care o are ca fotbalist, se poate descurca și ca antrenor”, a încheiat Reghe.

3 trofeea obţinut Reghecampf în două sezoane petrecute pe banca Stelei: 2 titluri şi o Supercupă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.