Liga 1

Out de pe "Ilie Oană"! Petrolul a ajuns în situația Stelei: trebuie să își caute o nouă arenă

Arena din Ploiești a fost inaugurată în septembrie 2011 și a costat 17,5 milioane de euro

Articol de Ionel Luţan  —  Thursday 26th of November 2015 12:00

Contractul prin care SGU îi închiria stadionul clubului de fotbal a fost reziliat din cauza datoriilor de aproximativ 1,9 milioane de lei acumulate de "lupi".

Situația extrem de delicată din clasament și depunctarea cu 6 puncte au trecut ieri pe plan secund la Petrolul. O problemă mai veche a revenit în actualitate. Este vorba de arena "Ilie Oană".

Aceasta e administrată de SGU, Servicii de Gospodărie Urbană Ploiești, iar societatea a decis să rezilieze contractul cu Petrolul din cauza datoriilor mari pe care "lupii" le-au acumulat pentru chirie. Suma se ridică la aproximativ 1,9 milioane de lei.

Singura modalitate prin care elevii lui Stoichiță ar putea evolua pe "Ilie Oană" vineri, împotriva CFR-ului, ar fi încheierea unui nou acord de închiriere cu SGU, însă aceștia ar accepta acest lucru doar după ce clubul patronat de Dan Capră ar plăti măcar o parte din datorii.

Meciul contra CFR-ului se va desfășura, probabil, pe unul dintre stadioanele din Buzău, Brașov sau Chiajna.

"S-a reziliat contractul cu Petrolul din cauza acumulărilor de datorii, aici mă refer la datorii noi, făcute după intrarea în insolvenţă. Conform deciziilor luate, nu ar mai avea voie să intre nu numai pe stadion, ci nici în spaţiile închiriate, unde sînt birourile"
Donald Constantin, directorul SGU Ploiești, la Digi

13.000 €plătea Petrolul pentru un meci pe "Ilie Oană"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.