Campionate

Lecție pentru Gigi Becali! Un club din Germania a cheltuit o sumă uriașă pentru a cumpăra o emblemă a fanilor, alta decît cea folosită de club

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 noiembrie 2015

Gigi Becali a pierdut emblema în urmă cu aproape un an în dauna celor de la MApN, iar de atunci echipa nu mai este susținută nici de fani.

În ciuda faptului că recuperarea emblemei ar readuce fanii la stadion și ar mai liniști apele la Steaua, patronul Stelei nu vrea să o recupereze sub nici o formă.

Nu același lucru este valabil pentru St. Pauli, care a plătit o sumă uriașă pentru a-și recupera emblema simbol, cu cap de mort. Mai exact nemții au dat 1,3 milioane de euro pentru emblema pe care o pierduseră acum 3 ani.

Factorul financiar a cîntărit mult în acest lucru. Sigla formației vinde foarte bine la magazinul oficial al clubului. Emblema este una folosită de fani.

St. Pauli e în Zweite Bundesliga și este recunoscută grație fanilor săi care sînt adepți ai stîngii. Emblema a apărut la mijlocul anilor '80 și este pe un steag al piraților care luptă împotriva fascismului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.