Liga 1

Haţegan a cerut schimbarea? CCA a propus un alt arbitru la meciul Steaua - Astra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday 27th of November 2015 12:00

Gazeta Sporturilor de ieri a prezentat informaţia că CCA îl va delega la derby-ul etapei de la Piteşti, dintre Steaua şi Astra, pe Ovidiu Haţegan, cel mai bine cotat "central" de la noi.

Surse demne de încredere susţin că ieri dimineaţă arbitrul din Arad i-a informat pe şefii Comisiei că nu poate arbitra acest meci, Vassaras fiind nevoit să găsească un înlocuitor.

În schimb, cei de la CCA au precizat: "Hațegan nu a fost nici un moment delegat la acest meci. Nu are de unde să fie schimbat".

După anunțul că Hațegan nu va fi delegat la acest meci, Vassaras a decis ca Radu Petrescu să conducă Steaua-Astra, duminică seară.

1.200 de bilete în prima zi

Steaua a pus în vînzare ieri biletele pentru meciul cu Astra de duminică seară. Fanii piteşteni au luat cu asalt casele stadionului "Nicolae Dobrin" încă de la ora 12:00, iar pînă aseară se vînduseră deja 1.200.

Suporterii îşi pot achiziţiona bilete pînă în ziua meciului, casele fiind deschise între 11:00 şi 19:00, iar preţurile sînt între 10 lei la peluze şi 20 de lei la tribuna I.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.