Tenis

Senzaţional! Martina Hingis a vorbit la superlativ despre Simona Halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 November 2015

Martina Hingis, fosta mare jucătoare de tenis, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, numărul 2 mondial WTA.

Simona e văzută drept una dintre jucătoarele care poate să le facă faţă adversarelor puternice din circuit, aşa cum este şi liderul mondial Serena WIlliams. "După ce m-am retras, era Justine Henin, care a fost o mare jucătoare, cîştigătoare de Grand Slam-uri, şi care a fost capabilă să învingă jucătoarele puternice din punct de vedere fizic.

Acum, Radwanska şi Halep se apropie de stilul ei. Halep e locul doi mondial, ceea ce nu e rău deloc. E întotdeauna greu cînd ai în faţă pe cineva ca Serena, în semifinalele sau în finala unui Grand Slam. Întotdeauna am spus că o jucătoare ca ea poate fi învinsă în primele faze ale turneelor", spuns Martina Hingis, conform sportstarlive.com.

"Aceste două fete mai au multe oportunităţi să cîştige un turneu de Grand Slam. Radwanska a fost capabilă să cîştige Turneul Campioanelor, cel mai mare al ei de pînă acum. Vom vedea ce se va întîmpla anul viitor"
Martina Hingis

5 titluride Grand Slam a cîştigat Martina Hingis de-a lungul carierei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.