Liga 1

Stoican despre implicarea în scandalul pariurilor: ”Eu am avut grijă de aproapele meu, dar cîteodată e mai bine să fii atent” :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 noiembrie 2015

Flavius Stoican, fostul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre scandalul ONJN - bet365 în care este implicat.

Gazeta Sporturilor a aflat în exclusivitate că fostul tehnician al celor de la Voluntari, dar și actualul antrenor al lui CSMS Iași, Nicolo Napoli, se află pe lista celor care au pariat pe site-uri interzise de ONJN. (Detalii aici)

"În primul rînd, habar n-am avut că există un cont pe numele meu. În primă fază, am crezut că este o glumă, apoi oamenii au insistat, am avut o discuție cu ei și nici atunci nu am crezut. Abia după ce am discutat cu ei în amănunt am tras concluziile că într-adevăr exista. În al doilea rînd, eu nu am jucat și nici nu o să joc vreodată în viața mea la pariuri sportive.

În al treilea rînd, pe contul acela nu există niciodată vreun pariu pe meciuri de fotbal, ci doar jocul de poker, din vorbele celor de la ONJN - care au confirmat acest lucru - și din vorbele fratelui meu, care a recunoscut în ceasul al 12-lea și mi-ar fi spus, dacă mai existau dubii sau temeri. Vă spun cu siguranță, dar pînă nu se va demonstra, nu vreau să fiu crezut pe cuvânt. Dacă nu îmi spunea fratele meu, nu credeam", a spus Flavius Stoican la DigiSport.

"Dacă va fi nevoie, voi merge cu încredere la Federație. Nu mă tem de o sancțiune, pentru că știu ce fac în viața mea. Eu am avut grijă de aproapele meu, dar cîtedată e mai bine să fii atent"
Flavius Stoican

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.