EURO 2016

Președintele federației armene lansează acuzații de blat cu Albania: ”M-au trădat!”

Armenii (în roșu) nu s-au omorît deloc cu firea, pierzînd cu Albania la cel mai clar scor acasă în preliminariile CE 2016

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday 28th of November 2015 12:00

Ruben Hayrapetian spune că meciul din ultima etapă a grupei I a fost cedat fără luptă: ”Ai noștri n-au vrut să joace. Și cu cel mai bun antrenor din lume rezultatul era același”.

Calificarea în premieră a Albaniei la Euro este contestată chiar de cei care i-au facilitat ocuparea locului 2 în grupa I. Președintele federației armene a lansat acuzații de blat la adresa jucătorilor săi, care s-ar fi dat la o parte pe 11 octombrie, 0-3 la Erevan, trimițînd astfel Danemarca la baraj.

"Fotbaliștii naționalei noastre pur și simplu n-au vrut să joace! A fost trădare la meciul cu Albania! Chiar dacă am fi avut cel mai bun antrenor din lume rezultatul ar fi fost același", a declarat Ruben Hayrapetian, potrivit "World Soccer".

Informații despre un posibil aranjament apăruseră de cîteva săptămîni în presa sîrbă. Victoria era unicul rezultat care-i păstra pe 2 pe albanezi. Primul gol a fost autogol Hovhannisyan (9), Djimsiti a majorat scorul cu călcîiul (23) și Sadiku a închis tabela.

La egal, danezii terminau tot cu 12 puncte, dar aveau avantajul "directelor" (0-0 și 1-1). Învinși în baraj de Suedia, nordicii ar putea merge la turneul final din Franța dacă înțelegerea va fi probată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.