Liga 1

VIDEO Tiki-taka oltenească » Pandurii a învins-o pe Chiajna într-un meci în care ilfovenii n-au avut nici o șansă, 2-0

Meciul de ieri s-a jucat pe o vreme cîinească

Articol de Adriana Brujan  —  Saturday 28th of November 2015 12:00

Chiajna a mers la Severin cu un antrenor nou, după ce Adrian Falub l-a înlocuit pe Cornel Țălnar. Pandurii i-au așteptat însă pregătiți să nu le ofere nici o șansă și s-au aruncat asupra ilfovenilor încă din startul partidei.

Iureșul gazdelor a fost declanșat de fluierul de start al lui Balaj. Gorjenii s-au aruncat peste Chiajna încercînd să traseze repede partida. Hora putea deschide scorul, însă șutul său a trecut puțin alături (10). Gazdele au rămas sus și au aruncat multe baloane în careul oaspeților.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apărarea adversă a rezistat bine, iar cînd a fost bătută s-a opus Matache, care a scos incredibil mingea trimisă de Săpunaru din 6 metri (27). Ciucur a ratat și el execuția (35), dar golul era inevitabil! A venit din lovitură liberă, una executată impecabil de Răduț, care a trimis peste zid din marginea careului, la colțul scurt, făcîndu-l pe Matache să fie spectator (42)! Repriza s-a încheiat cu un șut pe lîngă al lui Nistor.

Partea secundă a început cu Hora în careul ilfovenilor, dar Matache a respins șutul acestuia (46). Elevii lui Falub nu s-au trezit, iar gazdele au continuat să preseze. Insistența le-a fost răsplătită pînă la urmă și Hora a făcut 2-0, executînd penalty-ul obținut de Răduț după un duel cu Sîrghi (68).

Concordia a fost cel mai aproape de gol cînd Purece a trimis puțin alături dintr-o lovitură liberă de la 20 metri (77). Spre final, Pandurii a cedat mijlocul terenului, mulțumindu-se să apere rezultatul.

Chiajna a prins mai mult curaj, dar n-a dat dovadă de creativitate. A stat în jumătatea adversă, fără a-și crea însă ocazii clare de gol. Astfel, gorjenii au învins fără emoții și au ajuns să-i sufle Astrei în ceafă, apropiindu-se la un singur punct de fotoliul de lider.

"Sînt foarte mulțumit de joc și de rezultat. Nu ne vom opri aici, vom continua să urcăm în clasament. Echipa a crescut și sîntem una dintre protagonistele campionatului, vrem să ajungem pe primul loc!"
Narcis Răducan, președinte Pandurii

"Obiectivul e calificarea în play-off, vrem să jucăm în Europa. Dacă vom avea șanse la titlu, vom lupta pentru el, nu ne vom mulțumi cu puțin"
Mihai Răduț, mijlocaș Pandurii

"Amosfera în cadrul lotului nu e bună, vă dați seama. Jucătorii și-au pierdut încrederea în ei. E păcat pentru că vorbim de o echipă cu stabilitate financiară și cu infrastructură bună. Sper să ne revenim cît mai repede"
Adrian Falub, antrenor Chiajna

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.