Stranieri

VIDEO The best black cat » Pantilimon a avut un reflex de portar de handbal, iar Sunderland a scăpat de zona retrogradării

Pantilimon, imediat după ce l-a blocat pe Walters într-o situație critică // Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday 29th of November 2015 12:00

În minutul 31, Walters a fost singur cu portarul lui Sunderland, șutînd din 3 metri. Dar cel mai bun goalkeeper din Premier League a respins extrordinar, cu genunchiul drept. Al 3-lea meci fără gol primit pentru Panti în acest sezon.

Sunderland nu a retrogradat sezonul trecut din Premier League pentru că Pantilimon a apărat ca un înger. Și tot datorită goalkeeperului de 2,03 m, echipa din nord-estul Angliei a evadat acum din zona roșie! După două victorii în șir, ambele fără gol primit, e pe locul 17, cu 12 puncte, două peste Bournemouth și Newcastle. Și 7 peste Villa.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În minutul 31, la 0-0, primul moment important al partidei, poate decisiv. La o nouă incursiune ofensivă a oaspeților, Walters a rămas față în față cu goalkeeperul "pisicilor negre".

Atacantul lui Stoke, la 3 metri de poartă, Panti, pe linie. După ce a șutat, Walters se pregătea să sărbătorească. Teoretic, nu putea rata din acea poziție. Dar "tricolorul" a respins cu genunchiul drept, din instinct, ca un portar de handbal. "Magnificent save", l-au elogiat fanii roș-albilor pe Twitter. "Outstanding stop", a completat Daily Mail.

Imediat după pauză (47), Stoke a rămas în 10, Shawcross fiind eliminat. Iar Sunderland a profitat de omul în plus în final. Două goluri în două minute (82-84) pentru o victorie mare.

Arla, debut după 5 luni

Dacă nu s-ar fi accidentat Gomes, probabil că Arlauskis n-ar fi jucat nici un meci în Premier League la Watford! Dar titularul brazilian a fost înlocuit ieri în minutul 67. Și fostul portar al Stelei, care a semnat pe 4 ani vara trecută, a debutat în campionat.

Watford a învins-o pe Aston Villa, 3-2 în deplasare, Arlauskis primind un singur gol (89). Iar Villa devine echipa cu cele mai puține puncte obținute în primele 14 etape din istoria Premier: 5!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.