Liga 1

Steaua e out din lupta la titlu, dacă pierde și diseară! Meciul cu Astra capătă accente dramatice

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 noiembrie 2015

Dacă va pierde și diseară, campioana își va compromite aproape în totalitate șansa de a-și apăra trofeul, titrează azi ediția tipărită a Gazetei de Duminică. 

Chiar dacă este abia etapa a 19-a din sezonul regulat, confruntarea cu Astra are deja caracter decisiv pentru campioana en titre. Primul motiv e distanţa mare pe care formaţia din Giurgiu a pus-o faţă de roș-albaștri în primele 4 luni ale campionatului.

Acum sînt 7 lungimi diferenţă, iar încă un eșec, precum cel din Derby-ul cu Dinamo, o aruncă pe Steaua la limita dintre play-off și play-out, dar și la un ecart imens faţă de principala ei rivală la cîștigarea titlului.

Citește mai multe în articolul integral din ediția tipărită: celelalte motive pentru care Steaua ar avea șanse mici să mai conteze la titlu în cazul unui nou eșec azi, dar și cît ar cîntări o victorie roș-albastră în calculele luptei pentru trofeu. 

Gazeta de Duminică e la tarabe de la prima oră și pe platforma digitală, după ora 1:00, încărcată
AICI

Alte subiecte exclusiv print de azi: 

- Lucescu i-a arătat lui Rădoi cum poate fi salvată o echipă alungată din propria casă

- Culisele unei ascensiuni uluitoare! Jocurile pe calculator au atins un nivel incredibil: premii la fel ca la turneele de Grand Slam la tenis!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.