Liga 2

FOTO Atenție, imagini dure! Accidentare groaznică în fotbalul românesc » Cum arată antebrațul unui portar după ce a fost călcat cu crampoanele

+3 Foto
Foto: Sportul Sălăjean

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 noiembrie 2015

Cristian Man, portarul lui FC Zalău, resimte dureri puternice după accidentarea suferită în meciul pierdut cu 0-3 în fața lui CSM Sighet în Liga a treia, seria a 5-a.

Goalkeeperul Zalăului a intervenit la o minge în careu, în minutul 14, iar arbitrul a dictat penalty, deși atacantul Sighetului, Denis Lemac, l-a călcat pe portar pe antebraț. Cristian Man a rămas în poartă și a parat lovitura de pedeapsă, însă după cîteva minute a cerut schimbare din cauza durerilor resimțite și pentru că antebrațul i se învinețise.

Cristi Man a fugit imediat după meci la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Zalău, iar în urma unei radiografii s-a depistat că are o contuzie destul de puternică, anunță Sportul Sălăjean.

"Într-un duel cu Denis Lemac, atacantul gazdelor, acesta m-a călcat cu crampoanele pe antebraţul mîinii drepte. Chiar şi acum, la zece zile după acea partidă resimt dureri, însă este bine că încet, încet vînătaia se retrage. Îl cunosc pe Lemac din perioada în care am dat probe la Olimpia Satu Mare, ba mai mult, am fost colegi de cameră, însă acesta nu m-a contactat deloc", a declarat Cristian Man pentru sursa citată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.