Liga 1

VIDEO Trei degete din cinci » ”Cîinii” au reușit cel mai rapid gol al sezonului și un supergol a la Hagi cu Voluntari, scor 3-1

Anton (în duel cu Goosens) a fost printre cei mai buni de pe teren // Foto: sportpictures.eu

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday 1st of December 2015 12:00

Dinamo a repetat scorul din Derby de România, o replică și pentru contestările venite de la Viitorul.

Gigi Mulțescu știe tot, vede tot, a spus Mircea Rednic înainte de meci, însă mai mult ca sigur că nu avea de unde să anticipeze că meciul a început, practic, de la 1-0 pentru "cîini". Oaspeți la ei acasă, dinamoviștii au plecat cu 1-0, nu de la cabine, ca pe vremuri, ci cu cel mai rapid gol al campionatului, al lui Gnohere.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pe iarba familiară ambelor formații, s-au împărțit cu zgîrcenie ocaziile de poartă, Mevlja fiind inspirat în două faze. Nu același lucru se poate spune despre arbitrul Chivulete!

Steliano Filip (41) a simplificat matematica fotbalului înainte de pauză, gol cu dreptul pentru un stîngaci. Dacă Spahija i-a blocat dubla lui Gnohere, Paul Anton (60) a înscris un golazo, cam cum dădea Hagi pe vremuri.

Cu gîndul la o mînă arătată către Ovidiu, "cîinii" s-au văzut surprinși de gazde la un corner. Spahija (65) a înscris spectaculos, trezindu-i din visare pe roș-albi. Chivulete a făcut pace, vorba vine, n-a acordat penalty pe final nici pentru dinamoviști, la Steliano Filip, și "cîinii" urcă peste Steaua în clasament.

Ce-a căzut Chivulete?!

În minutul 30, Adrian Bălan a vrut să pătrundă în careul "cîinilor", dar a fost îmbrîncit în afară de către Nedelcearu, vîrful Voluntariului s-a dezechilibrat și, din cădere, a lovit mingea cît să curgă în plasă, pe lîngă Cerniauskas, ieșit în întîmpinare. Doar că Andrei Chivulete a anulat golul și pe fondul protestelor lui Bălan i-a acordat galben acestuia! Din sursele Gazetei, "centralul" a considerat henț în atac, la semnalizarea asistentului Grigoriu, însă decizia corectă era fie să acorde lovitură de la 16 metri și cartonaș roșu la Nedelcearu, fie să valideze golul.

"M-a deranjat că Hagi a zis că-s strîmb. Să nu se lege de fizicul meu că și eu pot spune multe de el! Am luat trofee la Rapid, cu Dinamo... El se chinuie de 3 ani să ajungă unde eu am ajuns în 3 luni"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Și eu pot spune despre Hagi că-i cel mai mare dușman al limbii române și-l mușcă gramatica de limbă!"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Am avut gol valabil, nu știu ce a dat arbitrul, henț sau mai știu eu ce. Ce să mai zic, ne-a furat! Rezultat mincinos"
Adrian Bălan, atacant FC Voluntari

"Meciul s-a încheiat la 3-0 pentru noi, deși am întîlnit o echipă tare, care a pus presiune pînă la final. Am luat o opțiune serioasă pentru play-off"
Paul Anton, mijlocaș Dinamo

"Trebuia să spun «no comment!» și să plec. Arbitrul ne-a «ajutat» extraordinar, a influențat rezultatul. Dinamo a profitat de niște copilării, a fost o echipă sadică"
Gigi Mulțescu, antrenor FC Voluntari

35 de secundetrecuseră pînă la golul lui Gnohere. Alte goluri rapide în acest sezon: Breeveld, în Steaua - Botoșani 5-3, după 1 minut și o secundă, și Alibec, în Voluntari - Astra 1-2, după un minut și 8 secunde

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.