Liga 1

Panduru și Dinu știu de ce nu mai e Rădoi la Steaua: "Nu a plecat din cauza rezultatelor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 decembrie 2015

Basarab Panduru și Cornel Dinu au comentat la Dolcesport plecarea lui Mirel Rădoi la cîrma Stelei și consideră că nu lipsa rezultatelor a fost principala problemă.

"Nu cred că Rădoi a plecat din cauza rezultatelor, care este clar că nu sînt de partea lui. După cum vorbește el să facem treabă pe viitor sînt convins că va fi bine, dar atunci nu înțeleg de ce mai vrei să pleci?! Spunea că din moment ce nu mai e pe aceeași undă ideile lui și ale patronului este bine să plece. Deci după părerea mea cred că asta a fost singura mare problemă!

Se poate să fie unele probleme și cu unii jucători pe care voia să îi bage, dar el ca antrenor nu avea cum să nu îi folosească din cauza patronului. El a plecat în urma neînțelegerii cu patronul! Situația la Steaua este de așa natură încît ca și tînăr antrenor îți este foarte greu să duci treaba la bun sfîrșit. Și nici un antrenor cu experiență nu reușea să facă asta! Nici Gâlcă nu a avut o situație prea strălucită, îi plecaseră jucători, dar pînă la urmă a reușit cu ideile lui și cu jucătorii care l-au ajutat", a declarat Basarab Panduru.

Cornel Dinu a comentat și el în stilul caracteristic situația prin care trece Mirel Rădoi și Steaua: "Ce începe prost se termină catastrofal. El poate fi un antrenor foarte bun, dar a venit într-o situație grea. Am citit o comparație între Rădoi și Mircea Lucescu care nu au nici o școală, dar Mircea are școala de pe teren, experiență, în plus are o situație foarte grea că nu joacă acasă, ci pe unde apucă. Mirel s-ar putea să confirme ca antrenor, chiar și fără acte. Din păcate acum a prins și o stea fără jucătorii ei!".

Citește și: Schimbare de ultimă oră la Steaua » Dumitriu s-a dat la o parte: "El e antrenorul echipei după plecarea lui Rădoi"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.