Liga 1

Reghecampf a oferit mult așteptatul răspuns! Vine la Steaua? » Reacție nervoasă după ultimul rezultat al echipei sale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 decembrie 2015

Litex a remizat în deplasare cu Cherno More Varna, scor 1-1. Acest rezultat îl poate îndepărta pe Reghecampf de primele clasate.

Antrenorul român a vorbit despre acest meci, însă și despre o posibilă revenire la Steaua, acolo unde este așteptat de suporteri.

"Sîntem într-o periodă dificilă. Jucăm cu Ludogorets, apoi urmează două meciuri cu Levski. Am sperat că cei care jucaseră mai puțin să fie proaspeți astăzi. N-a fost așa și nu sînt satisfăcut.

Arbitrul a fost foarte slab astăzi, nu le-a dat adversarilor cartonaș roșu, nouă nu ne-a dat un penalty.

Încă nu sîntem pregătiți să cîștigăm titlul. Avem un program dificil, cu meciuri la trei zile. E bine că azi nu am pierdut. Am jucat cu mulți fotbaliști tineri, dar n-am fost la finalizare la fel de buni cum am vrut.

Mai sunt multe meciuri pînă la finalul campionatului și e bine că am luat un punct. Vreau să fim mai puternici, dar nu putem deocamdată. Vine însă pauza de iarnă și vom face o pregătire bună, pentru a fi mult mai buni și pentru a arăta că merităm titlu", a zis Reghe la Digi.

...despre venirea la Steaua: "Steaua? Nu! Sînt antrenorul lui Litex și sînt foarte fericit la Loveci”, a spus Reghecampf.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.