Liga 1

Rednic, tras la răspundere după ce l-a atacat pe Gică Hagi: "Am ajuns la academia de literatură?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 decembrie 2015

Ion Crăciunescu îi ia apărarea lui Gică Hagi în războiul acestuia cu Mircea Rednic. Fostul arbitru crede că antrenorul lui Dinamo ar fi trebuit să se abțină și să nu îl mai atace pe Hagi. 

"Am fost arbitru şi îmi place să fiu imparţial, de aceea trebuie să recunosc că sînt fan Hagi şi voi fi toată viaţa mea fan Hagi. Mi se pare că data trecută, domnul Rednic a vrut să fie subtil, dar a zis două lucruri foarte grave.

Hagi face acolo o treabă extraordinară şi trebuie să fie un model în România. Rednic, în loc să pună stop discuţiei, îi spune lucruri legate de limba română.

Cînd cînta imnul naţionalei, eu mi-l aduc aminte pe Hagi cu mîna la piept şi el nu este român. E primul jucător care a pus mîna la inimă la imnul ţării. Greşeli de limba română facem cu toţii, dar nu cred că asta ar trebui să ne caracterizeze. Am ajuns la academia de literatură?

Hagi a vorbit de o situaţie concretă. El a răspuns concret în meci direct, să spui că Hagi trebuia nu ştiu de cînd să îşi dea demisia, mi se pare că se duc prea departe", a spus Crăciunescu la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.