Liga 1

Dănciulescu reacționează după acuzele oficialilor de la Voluntari: "Dinamo a învins strict prin ceea ce au făcut fotbaliștii ei pe teren și nu ajutați de altcineva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 decembrie 2015

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a luat atitudine după declarațiile directorului de imagine al formației FC Voluntari, care a spus că echipa lui Rednic a cîștigat partida directă grație arbitrajului. (Citește aici declarațiile)

"Mi s-ar părea aiurea ca vreo persoană să rămînă cu gîndul că arbitrajul a influențat meciul FC Voluntari - Dinamo, scor 1-3.

Centralul partidei a avut erori și pro și contra lui Dinamo, fiindcă și noi putem acuza neacordarea cel puțin a unui penalty clar la Filip și posibil altul la Matei.

Cred că ar trebui să ne vedem fiecare mai mult de construcția echipei lui. Pînă la urmă, arbitrii sînt și ei oameni, cu bune și cu rele, într-un campionat ești și avantajat și dezavantajat de deciziile arbitrului, fiecare formație trece prin această fază.

Eu cred că Dinamo a controlat fotbalul de pe teren, de aceea a învins. Strict prin ceea ce au făcut fotbaliștii ei și nu ajutați de altcineva", a spus Dănciulescu pentru GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.