Campionate

Fără scăpare » Benzema nu mai are nici o șansă: "Și-a pierdut locul la «națională»"

Articol de Theodor Jumătate  —  Wednesday 2nd of December 2015 12:00

Implicat în șantajarea lui Valbuena, atacantul lui Real e atacat și de sportivii francezi. "Benzema nu mai poate reprezenta Franța", a spus înotătorul Camille Lacourt, cvadruplu campion mondial

Întreaga Franță e împotriva lui Karim Benzema. Anchetat pentru "complicitate la tentativă de șantaj și participare la asociere criminală", riscînd minimum 5 ani de închisoare, atacantul lui Real Madrid pare că nu mai are scăpare.

Prim-ministrul Manuel Valls a spus clar într-un interviu pentru Europe 1: "Un mare sportiv trebuie să fie exemplar. Dacă nu este, își pierde locul în echipa națională". A dat și un exemplu: "Cînd un ministru e inculpat, atunci dispare din guvern. La fel este și la selecționată".

"Ce face premierul cu prezumția de nevinovăție?"

Și sportivii au început să-l critice pe internaționalul în vîrstă de 27 de ani. "Benzema nu mai poate reprezenta Franța. A comis prea multe greșeli în ultimul timp", a declarat înotătorul Camille Lacourt, de 4 ori campion mondial și triplu medaliat cu aur la Europene.

Îl apără însă avocatul său, Alain Jakubowicz, certîndu-l pe premier. "Ce face Valls cu prezumția de nevinovăție? S-a pronunțat într-un caz de care nu știe absolut nimic". Benzema va vorbi în această seară, pentru prima oară, despre toate acuzațiile. A ales TF1, unul dintre sponsorii "cocoșilor galici".

"Cine va mai vorbi mîine despre subiectul Benzema? Președintele țării? Ceea ce se întîmplă în acest caz e scandalos"
Alain Jakubowicz, avocatul lui Benzema

"Îl susțin total pe Karim. E un jucător fundamental pentru Real și un băiat senzațional. Oricine îl cunoaște știe asta"
Rafa Benitez, antrenor Real

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.