Liga 1

Steaua se teme tot mai mult de viitor după ultimele declarații ale lui Becali: "Sînt vremuri grele"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 02 December 2015

Declarația lui Gigi Becali în care îi amenința pe steliști că va desființa echipa dacă nu se va califica în play-off i-a speriat serios pe jucătorii campioanei.

Cornel Rîpă, fundașul Stelei, s-a declarat îngrozit de un astfel de scenariu și nici nu vrea să ia în calcul ca echipa sa să nu participe în play-off. Primul pas pentru realizarea obiectivului ar fi să învingă diseară pe ASA.

"Încă nu ne-am gîndit la asta, ar fi un vis urît. Însă în fotbal totul e posibil. E un scenariu de groază, însă în ziua de azi putem să ne gîndim la așa ceva, sînt vremuri grele", a declarat Rîpă, în cadrul unei conferințe de presă.

Dumitru Dumitriu, antrenorul din acte al Stelei, consideră că formația sa poate cîștiga orice meci pînă al finalul campionatului, chiar dacă are jucători accidentați.

"La echipa pe care o avem, chiar dacă sînt trei jucători lipsă, cred că putem să cîștigăm orice joc, cu orice echipă din campionat", a spus Dumitriu.

"Dacă nu intru în play-off, mă desființez. Iau 6-7 jucători și plec în altă parte. Poate mă duc la nașu', nu? (n.r. la Viitorul)" Gigi Becali

ASA și Steaua se vor întîlni în această seară, de la ora 20:30, în direct pe TVR 1, Dolcesport 1, Digisport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.