Liga 1

Un eurofantastic al Stelei face praf echipa actuală: "În afară de 2-3, nici un jucător n-ar fi prins echipa mea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 02 December 2015

Fostul fundaș al Stelei, Sorin Ghionea, nu mai suportă situația proastă în care se află echipa și i-a criticat dur pe jucătorii roș-albaștrilor, considerînd că aceștia n-au atitudine.

Ghionea crede că jucătorii nu au de ce să dea vina pe războiul dintre Becali și Armată și că ar trebui să se concentreze pe ce au de făcut.

"Au fost mitinguri, a fost lumea în stradă, dar hai să lăsăm vorbele. Fapte, nu vorbe! Cui credeți că îi convine să aducă bani de acasă și să susțină niște jucători?

Să lăsăm vorbele că facem echipă în liga a 5-a. Astea-s vrăjeli de copii mici. Și pe vremea cînd jucam noi se numea FCSB. Erau alături de noi? Lăsați-mă, eu ca jucător trebuie să alerg pe teren, nu să merg pe el.

Eu, ca jucător, trebuie să pun capul în piciorul adversarului. Eu cînd jucam nu puteam să merg pe teren, încercam să fac ceva, să-i pun piedică, să mă țin de el. Atitudinea lipsește la Steaua. Personalitatea jucătorilor vine de la valoare, cînd n-ai valoare lași capul în jos și te uiți în pămînt la interviuri", a spus Sorin Ghionea la Dolcesport.

Sorin Ghionea a jucat pentru Steaua între sezoanele 2002-2009, echipă cu care a ieșit de două ori campion și a ajuns pînă în semifinalele Cupei UEFA.

"În afară de 2-3 jucători, pe vremea mea niciunul nu prindea primii 18. Chiar dacă se vor supăra pe mine, eu așa cred" Petre Marin, fostul jucător al Stelei din perioada 2004-2010

Cel mai bun 11 al Stelei în sezonul 2005-2006, cînd roș-albaștrii au ajuns în semifinalele Cupei Uefa.

Carlos - Ogăraru, Goian, Ghionea, P. Marin - Nicoliță, Rădoi (C), Paraschiv, Boștină - Dică, Iacob

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.