Liga 1

A semnat Reghe! Tehnicianul va conduce azi primul antrenament la Steaua: ”Vine cu toată echipa lui de nemți”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Thursday 3rd of December 2015 12:00

Tehnicianul de 40 de ani va conduce astăzi primul antrenament al campioanei.

Laurenţiu Reghecampf şi-a reziliat ieri contractul cu Litex, iar aseară ajunsese deja la Bucureşti pentru a negocia cu Gigi Becali. Patronul campioanei a anunţat la DigiSport că s-a înţeles cu antrenorul de 40 de ani, iar de astăzi acesta va fi noul "principal" al echipei.

"S-a terminat cu Dică, Reghecampf se întoarce la Steaua! Vine cu toată echipa lui de nemţi, de americani, de ce vrea el. I-am făcut o ofertă foarte bună şi nu avea cum o să o refuze! Era pe locul 1 în Bulgaria, dar l-am convins să se reîntoarcă. I-am spus direct că poate să aducă orice jucător vrea, a zis că o să ia un atacant pentru că de altceva nu are nevoie. A vorbit deja cu Marica, a zis că rămîne să vadă ce se va întîmpla pe viitor. O să vină din iarnă şi Piotr Celeban, am bătut deja palma cu el! Nea Ţiţi o să rămînă alături de mine toată viaţa lui dacă vrea!", a declarat Becali.

Echipa lui Laurențiu Reghecampf îi cuprinde pe Toni Petre, Cristian Țermure (antrenori secunzi), Florin Tene (antrenor cu portari), Thomas Neuber (preparator fizic).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.