Liga 1

Fostul şef al CCA şochează la ieşirea din închisoare: ”A trebuit să-mi iau măsuri ca să supravieţuiesc”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 December 2015

Fostul şef al CCA, Gheorghe Constantin, a fost eliberat din închisoare în urmă cu două săptămîni. Acesta a ispăşit 19 luni şi jumătate din pedeapsa primită care însuma 5 ani. A avut pedeapsa redusă pe motiv de vîrstă şi de bună purtare.

”Costică Vîlcea” a vorbit într-un interviu pentru Digi, despre greutăţile pe care a trebuit să le îndure cît timp a fost încarcerat şi despre viaţa în închisoare.

”În prima parte a pedepsei am fost ţinut sub supraveghere strictă, din cauza încadrării mele la categoria de maximă siguranţă. Peste tot unde mergeam, eram dus în cătuşe. În cameră eram 7 inşi, dintre care vreo 5 cu pedepse de peste 25 de ani, pentru omor. A fost oribil, plîngeam înainte să mă culc, a trebuit să-mi iau măsuri ca să supravieţuiesc. Au fost momente cînd mi-am dorit să nu mai exist”

Fostul şef al CCA vorbeşte şi despre nevinovăţia sa, despre noua şansă pe care a primit-o şi despre fiica sa care s-a născut în timp ce a fost încarcerat:

”Nu îmi asum vina nici acum. Nu mai pot da înapoi. Vinovat sau nevinovat, am executat o pedeapsă. Cîn am primit condamnarea soţia mea era însărcinată în luna a patra. Fiica mea s-a născut cît timp am  executat pedeapsa. Am sărbătorit şi eu cu ce am putut, o sticlă de pepsi şi nişte prăjituri. Noroc că ea a fost prea mică ca să-şi dea seama ce se întîmpla cu tatăl ei”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.