Liga 2

Portarul Farului a reacționat după ce a fost lovit de un fan al propriei echipe: "Inițial m-am speriat, am crezut că are cuțit în mînă"

FOTO: Ziuadeconstanța

Articol de Vlad Nedelea  —  vineri, 04 decembrie 2015

Portarul Farului, Alexandru Gudea (19 ani), a reacționat după ce a fost lovit de suporterul constănțenilor. Tînărul goalkeeper n-a depus plîngere împotriva atacatorului și speră să nu se mai întîmple astfel de gesturi revoltătoare pe stadioanele din România. 

"Cînd am văzut galeria că mă înjură, m-am întors spre ei. N-am făcut vreun gest, doar m-am uitat. Am observat că un suporter a sărit gardul, iar eu m-am dat în spate, m-am speriat ca nu cumva să aibă cuțit sau altceva în mînă.

Apoi am văzut că nu e vorba de așa ceva. M-am dus spre el, n-am crezut că va face așa ceva. M-a înjurat, a alunecat, iar cînd s-a ridicat m-a lovit. Cred că era băut, sau cine știe, drogat. Nu cred că un om treaz ar face așa ceva.

Nu știu de ce s-a ajuns aici. Am observat că suporterii Farului au ceva cu mine, nu înțeleg de ce. Fără să mă laud, dar eu de cînd am venit aici am apărat bine. Azi am prins o zi mai proastă.

Important e că acum sînt sănătos, nu e nimic grav. Îmi văd de viață în continuare. Ajut echipa, așa cum eu zic că am făcut-o și pînă azi. E păcat că fanii nu sînt lîngă noi și în momente de genul ăsta. Au uitat că i-am făcut fericiți în Giulești sau cînd am cîștigat acasă cu Rapid.

M-a chemat poliția să fac plîngere împotriva lui, dar nu am vrut, pentru că nu e nimic grav. E bine că a fost doar atît și nu s-a ajuns la vreo tragedie. Nu îmi e frică să intru de acum pe teren", a zis Alex Gudea pentru GSP.RO.

8 meciuri
fără gol primit a strîns Gudea în acest sezon, fiind printre cei mai buni goalkeeperi din Liga a 2-a. Două dintre ele sînt chiar în fața Rapidului

VIDEO Scene incredibile la Farul - Dunărea Călărași » Portarul constănțenilor lovit în figură de un suporter

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.