Liga 1

Gheorghe Constantin nu iese la pensie, dar exclude revenirea în lumea arbitrajului » "Nu sunt bolnav la cap să cred că mai am credibilitate"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 decembrie 2015

În partea a doua a interviului acordat pentru Gazeta Sporturilor, Gheorghe Constantin a vorbit despre posibilitatea unei reveniri în fotbal, despre ofertele primite cît timp a fost închis și despre cum l-a descoperit pe Hațegan.

M-au ofertat echipe din primele două ligi cît timp am fost închis. Aveam voie să vorbesc la telefon, astfel că am păstrat legătura. Nu pot să stau acasă, chiar dacă am o vîrstă. Întotdeauna, munca de birou am văzut-o ca pe o pedeapsă, dar şi să nu fac nimic, nimic mi-ar fi imposibil. Şi apoi, mai e ceva, în alt domeniu cred că mi-ar fi greu să concurez cu altul pe aceeaşi funcţie” 

Constantin spune că e conștient că imaginea sa este pătată, dar vrea să revină. Nu în arbitraj, însă:”Sigur că voi reveni în fotbal! Altceva ce să fac? În arbitraj nu mă voi întoarce, nu sunt bolnav la cap să cred că mai am credibilitate.  Şi dacă aş putea din punct de vedere legal, n-aş accepta eu”.

Interviul integral cu fostul șef al CCA îl puteți citi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma digitală, aici!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.