Baschet

O legendă din NBA povestește: "Am cheltuit un milion de dolari în 45 de minute!"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 05 December 2015

Fostul baschetbalist Shaquille O'Neal, 43 de ani, a povestit pentru CNN cum a cheltuit primii bani cîștigați din sportul care l-a făcut celebru.

"Primul lucru pe care mi l-am dorit cînd am început să joc baschet a fost să cîștig suficient cît să nu mai fie nevoie să lucreze părinții mei. Primii bani cîștigați din baschet i-am cheltuit rapid, un milion de dolari în 45 de minute. I-am cumpărat o casă mamei și o mașină pe care nici nu visase să o aibă, un Mercedes-Benz. Aceeași mașină am cumpărat-o și pentru tata și încă una pentru mine. Au fost niște bani cheltuiți, dar a meritat", a povestit O'Neal.

Fostul star NBA le-a dat un sfat tinerilor: "Eu am pus 75% din cîștiguri într-un cont. Vrei mașini, diamante și alte bijuterii? Fă ce vrei cu restul de 25% care-ți rămîne".

Shaquille s-a retras în 2011, bifînd 6 echipe de-a lungul carierei: Orlando Magic, Los Angeles Lakers, Miami Heat, Phoenix Suns, Cleveland Cavaliers, Boston Celtics. Are 4 titluri cîștigate în NBA de-a lungul celor 19 sezoane jucate. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.