Liga 1

Declarații în premieră despre un transfer la Steaua: "Interesul ei mă bucură" » Gigi Becali continuă afirmațiile: "Am vorbit cu impresarul lui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 decembrie 2015

Gigi Becali a anunțat că prima țintă a Stelei după numirea lui Reghecampf este Piotr Celeban (30 de ani), fostul fundaș al celor de la FC Vaslui care în prezent este la Slask Wroclaw.

20:36

Gigi Becali a dezvăluit în ce stadiu sînt negocierile pentru Celeban: "Am vorbit cu impresarul lui Celeban, e aproape făcut. După Crăciun vă zic ce jucători mai luăm", a zis Becali la Digi. 

Fundașul polonez a vorbit despre posibilul transfer la Steaua. În ciuda informațiilor oferite ieri de Fanatik, conform cărora jucătorul n-ar mai vrea să audă de România din cauză că Gigi Becali a făcut interesul pentru el public, Celeban lasă de înțeles cel puțin oficial că ar fi deschis unui transfer.

"Steaua e o echipă imensă, interesul ei mă bucură, dar n-a discutat încă nimic cu mine, nici cu Slask, deci nu e vorba de vreun acord. 

Nu există o clauză care îmi permite să plec în orice moment de la Slask", a zis jucătorul pentru przegladsportowy.pl.

Jucătorul cîștigă 15.000 de euro pe lună în Polonia, iar președintele lui Slask, Pawlowi Zelemowi, spune că l-ar lăsa să plece în schimbul a 300.000 de euro.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.