Campionate

S-au hotărît! Florentino Perez a dat comanda: Realul sparge banca pentru un jucător cu CIFRE FABULOASE!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 December 2015

Cu un singur campionat cîștigat în ultimele șapte sezoane și la 4 puncte distanță de liderul la zi din La Liga, Realul lui Florentino Perez simte că e nevoie de o nouă lovitură pentru a recîștiga prima treaptă a podiumului în competiția iberică.

Așa că singurul club din lume care își numără Ligile Campionilor cu două cifre a pus ochii pe un atacant de calibru: polonezul de la Bayern Munchen, Robert Lewandowski, informează prima pagină de astăzi din AS.

Conform cotidianului spaniol, agentul polonezului în vîrstă de 27 de ani a fost văzut în tribune la meciul cîștigat de Real contra lui Getafe, scor 4-1.

Lewandowski, proaspăt intrat în Cartea Recordurilor, este tentat de o mutare pe Santiago Bernabeu, iar Bayern ar fi dispusă să îi dea drumul pentru a colecta o sumă cu care să formeze un buget consistent de transferuri, suficient cît să momească un nou antrenor, în condițiile în care Guardiola este din ce în ce mai aproape de Manchester City.

Polonezul din atacul lui Bayern a marcat de 14 ori în acest sezon de Bundesliga și este dorit și de Luis Enrique la Barcelona, scrie sursa citată.

Un meci incredibil

Robert Lewandowski a uimit o lume întreagă pe 22 septembrie, cînd a marcat cinci goluri în opt minute și 59 de secunde în partida cîștigată de Bayern Munchen în fața lui Wolfsburg, scor 5-1.

Acela a fost meciul în care atacantul lui Bayern a stabilit 4 recorduri mondiale:

  • cele mai rapide trei, patru și cinci goluri din istorie într-un singur meci;
  • primul jucător din lume care a înscris de cinci ori într-o partidă, intrat pe teren din postura de rezervă.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.